Seurisblogi Uusi MunBlogi.com -sivusto

4.6.2017

Pappilan kesä

Filed under: Yleinen — seurispirkkala @ 18:12

Kesä tuo tullessaan valon ja lämmön lisäksi myös Pappilan. Vanhan kirkon takana sijaitseva Pappila avaa, tavalliseen tapaan, ovensa nuortenilloille kesätorstaisin ja -sunnuntaisin klo 18-22. Tänä vuonna kesätyöntekijöinä Pappilassa toimii itseni lisäksi kesäkanttori Julia Ilomäki sekä sivari Sakari Taskinen, unohtamatta pappilan hengettäriä (kahvittajat ja siivoajat).

Jos Pappila on sinulle uusi juttu lue tämä kappale, kokeneemmat kävijät voivat siirtyä eteenpäin. Pappilan nuortenilloissa pääsee hengailemaan ulko- sekä sisätiloissa kavereiden kanssa. Sateiset päivät eivät siis ole este saapumiselle. Pappilassa voi haastaa kaverin lautapelien lisäksi myös muun muassa frisbeegolfiin. Nälän sattuessa, usein makkaranpaistokin onnistuu. Pappila on myös oivallinen paikka sitoa uusia tuttavuuksia! Kahvi, tee ja korppu -meiningillä jatketaan tarjottavien puolelta pitkälti, mutta korpputiskille saattaa kesän mittaan ilmestyä mahdollisesti välillä jotain muutakin.

Pappilassa pääsee tietysti myös rauhoittumaan. Torstaina Pappilassa pidetään hetkipalvelus ja sunnuntaina taas hartaus. Innokkaimmat voivat ilmoittautua hartaudenpitäjiksi. Rannasta löytyy myös ehdottomasti mainio paikka omaehtoiselle hiljentymiselle, mutta jo luonnon helmassa oleminen helpottaa kiireen osalta ainakin itseäni. Jos kesä näyttääkin kauhean kiireiseltä, niin Pappilaan kannattaa tulla ainakin hiljentymään ja rauhoittumaan.

Entä sitten erityisesti tämä kesä? Tänä kesänä pappilassa on luvassa ainakin kaikki yllä mainittu, paljon musiikkia sekä entistä iloisemmat ja tarmokkaammat kesätyöntekijät. Kesä päättyy jo perinteeksi muodostuneeseen elokuun viimeisen sunnuntain rokkiin, Pihlisrockiin. Jälkimmäisestä tulette vielä kuulemaan. Tavataan Pappilassa!

Reetta Väisänen

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress