Seurisblogi Uusi MunBlogi.com -sivusto

17.9.2021

Toivan Antti esittäytyy

Filed under: Yleinen — seurispirkkala @ 21:53

Olen Antti, entinen seurisnuori, nykyään… no hypätään suoraa tähän hetkeen ja kerron hetken päästä lisää itsestäni.  Aloitin syksyllä Kallion Teemun sijaisena nuorisotyön tiimissä Pirkkalan seurakunnassa.

Siinä ajankohtaiset ja sitten lupaamani esittely.

Päivänvalon näin heinäkuussa -87. Koko ikäni olen asunut Pirkkalassa. Pikkupoikana aloitin pelaamaan jalkapalloa ja jääkiekkoa. Molemmat lajit kulkevat vieläkin elämässä mukana junnuja valmentaen ja sohvaa kuluttaen, välillä vielä höntsäilen.

Seuris-urani aloitin vuonna -02 rippikoulusta ja sanoisin, että sillä tiellä ollaan vieläkin. Väliin on mahtunut pari kesää isosena, isäntänä ja apuohjaajana. Siitä se ajatus sitten lähti, työura seurakunnassa. Työskentelin pääsääntöisesti alle kouluikäisten ja perheiden parissa.  Nyt olen tässä. Hyvässä seurassa sekä paikassa.

Voin ihan inasen vielä paljastaa lisää. Olen rehti ja reilu äijä (ainakin yhden viime kesän riparilaisen mielestä). Olen naimisissa, meillä on 3 lasta ja koira. Ilves on kova jalkapallossa ja jääkiekossa, lempipelaaja Sergio Ramos, osaan potkaista palloa ihan ok kovaa ja olen aika kilpailuhenkinen.

Odotan innolla mitä kaikkea syksy tuo tullessaan. Nähdään seuriksella, juodaan kahvit ja vaihdetaan kuulumiset.

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress