Seurisblogi Uusi MunBlogi.com -sivusto

8.1.2017

Kasiluokkalaiset saavat kirjeensä

Filed under: Yleinen — seurispirkkala @ 22:51

Koulujen alkaessa tammikuun yhdeksäntenä päivänä moni joutuu siirtämään biologisen kellonsa aivan uuteen asentoon.

Uuteen asentoon siirtyy myös kahdeksasluokkalaisten elämä, kun he saavat tiedon omista rippikoulusijoituksistaan. Selviää, kenen kanssa lähdetään tähänastisen elämän ehkä suurimmalle retkelle. Rippikouluvuosi tuo aikuisuuden hieman lähemmäksi. Se mullistaa myös kaverisuhteet. Ensi syksynä yläasteen pihalla ollaan erilaisissa rykelmissä kuin nyt. Uusia ihmisiä tulee elämään, ja joitakuita vastaavasti väistyy.

Tämän vuoden rippikoululaisten leiritoiveet jakautuivat kenties tasaisemmin kuin monena vuonna. Ongelmana on kuitenkin se, että rippikoululaisten lukumäärä on hieman hankala. Heitä on liian paljon nykyiselle leirimäärälle, mutta toisaalta liian vähän sille, että leirejä olisi kannattanut lisätä.

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress